5 thoughts on “HOW DOES ISLAM SEE BLACK MAGIC, EVIL EYE, FORTUNE-TELLING, JINN? / Mufti Menk

  1. جادوی سفید و جادوی سیاه و جادوی زرد و جادوی سبز و جادوی قرمز و جادوی ……
    بس کن برادر …..

  2. Prest Otutu brukte sin psykiske evne til å bringe tilbake min kone og gjenopprette fred i hjemmet mitt.
      Historien min: Min kone forlot meg i 5 år og 8 måneder, jeg kontaktet mange stavebeslagere som ikke kunne bringe henne tilbake til meg, jeg prøvde mange kjærlighetstips de ikke fungerte, men da jeg kontaktet en trollmann møtte jeg på internett kalt Priest Otutu , Prest Otutu gjorde en kjærlighetsmagi for meg, og min kone kom tilbake til meg og ba om tilgivelse i dag, vi er lykkelig gift. Hvis du trenger hans hjelp, ring / whatsapp Priest Otutu på: 2347030559372

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *